dijous, 21 de febrer del 2019

Treball de síntesi 3r d'ESO

Aquest any els alumnes de 3r d'ESO durant la setmana del Treball de Síntesi han d'elaborar un Escape Room. El repte és doble perquè per grups els alumnes han de crear un escape Room i, alhora, participar-hi en una altra, elaborat pels seus companys.
Durant la setmana treballen en equip, fan servir els seus coneixements i habilitats per desxifrar l'Escape Room i aconseguir la clau que aturarà la possible amenaça.
Crear un Escape Room és una activitat transversal i els alumnes hauran de desenvolupar molta creativitat, habilitats socials i el pensament crític per dur a terme la missió.
Durant la setmana, els alumnes hauran de fer cerca i investigació, hauran de confeccionar una narrativa i una història atractiva perquè els reptes estiguin relacionats i que desperti l'interès i curiositat. Hauran de dissenyar les proves, l'atrezzo i els decorats perquè l'experiència de L'escape Room sigui única! 
Tot seguit podeu veure imatges dels grups de recerca i clicant a la imatge veureu les fotografies de tota la setmana. Estigueu atents perquè s'aniran actualitzant.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.