dimecres, 14 de novembre del 2018

Excursió a TV3 - Alumnes de 1r d'ESO

Els alumnes de 1r d'ESO han visitat TV3 i desplaçant-se amb el TRAM han anat fins a Barcelona. L’objectiu és que els estudiants coneguin per dintre TV3 un dels grans mitjans de comunicació públics de Catalunya, que són vistos per milers de catalans cada dia. Així prenen contacte amb el món audiovisual i completen l'experiència amb l’ús del transport públic més innovador i sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 

A TV3 han estat entrevistats i han sortit al programa InfoK del canal Super3. han respost a la pregunta "qui és el teu superheroi preferit?" El motiu era que s'ha mort Stan Lee, l'inventor de grans superherois. Si voleu veure el programa sencer feu clic en el següent enllaç.

La visita ha començat a les deu del matí a Sant Joan Despí, a les instal·lacions de Televisió de Catalunya. Durant el matí, els alumnes han visitat els estudis, les redaccions i els espais tècnics. Després han anat a buscar el TRAM, que els ha traslladat fins a Barcelona. Ha estat una sortida molt completa i interessant! Cliqueu a la fotografia per veure l'àlbum d'imatges.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.