dijous, 4 de maig del 2017

Celebració dels Jocs Florals

"Els Jocs Florals són una festa literària que volen estimular l'expressió escrita dels alumnes aprofitant una tradició cultural ben arrelada al nostre país. Tot i que l'origen es remunta a l'edat mitjana, aquest concurs literari és ben viu en els nostres dies, i els escrits que s'hi presenten són el reflex de la societat actual.
La celebració d'aquest acte pretén esperonar la creativitat literària i consolidar cada vegada més el gust per la poesia i la narrativa entre els joves. Escrivint és com s'aprèn a escriure, i la prova és la qualitat dels textos presentats any rere any, però també llegint s'aprèn a escriure tal com deia Miquel Martí i Pol "Jo sempre he pensat que un poema, de fet, no està ben acabat fins que algú l'ha llegit i li ha donat una dimensió que, l'escriptor sol, no és capaç de donar-li". I els Jocs Florals permeten acomplir aquest doble objectiu: escriure i llegir...."

Així començaven els Jocs Florals d'enguany i clicant a l'enllaç veureu l'àlbum de fotografies. Felicitats a tots els participants i molt especialment als guanyadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.